• درباره پیشگام صنعت ابزار

    شرکت پیشگام صنعت ابزار، به عنوان یکی از مهمترین تامین کنندگان قطعات و تجهیزات خطوط لوله و همچنین مجری خدمات ساخت، بازسازی و توسعه خطوط لوله در دریا و خشکی، کار خود را از سال 1376 آغاز کرد. این شرکت با بهره گیری از مهندسان کارآزموده و خبره و همچنین تکنیسین های با تجربه، روند رشد سریعی را در پیش گرفت و در مدت کوتاهی، کارخانه ساخت تجهیزات و ادوات مورد نیاز بازار داخل و همچنین عملیات مختلف این شرکت را راه اندازی کرد. زمانی که سخن از اعتماد و اطمینان باشد، بی شک شرکت پیشگام صنعت ابزار به عنوان بهترین گزینه، مورد اشاره تمامی گارگزاران خواهد بود. کارنامه درخشان ما در صنایع مختلف نفت و گاز، صنایع نیروگاهی، تصفیه خانه ها و ...

    توضیحات بیشتر
  • توجه به ایمنی در کار

    بی شک ایمنی اولین و مهمترین اولویت ما در کار است. تمام تلاش ما در این مجموعه بر این است که بالاترین سطح ایمنی و ملاحظات زیست محیطی را برای مشتریان و کارفرمایان مهیا کنیم. یکی از افتخارات بزرگ پیشگام صنعت ابزار این است که در طی 15 سال سابقه کاری و صدها عملیات موفق خود، حتی یک حادثه را نیز تجربه نکرده است و کوچکترین صدمه جانی به پرسنل وارد نشده است. این در حالی است که ماهیت کارهای حوزه فعالیت این شرکت مخصوصا عملیات هات تپ همراه مخاطرات بسیار زیادی است...

    توضیحات بیشتر
  • قابلیت های تولید پیشگام صنعت ابزار

    زمان مهمترین معیار ارزشمندی است که برتری شرکت ها را بر یکدیگر اثبات می کند. شرکت پیشگام صنعت ابزار با بهره گیری از ماشین آلات و تجهیزات پیشرفته و به روز و همچنین تخصص و تجربه پرسنل کارآزموده، تجهیزات و خدمات مورد نیاز مشتریان را در کمترین زمان ممکن ارائه می دهد. این شرکت با بهره گیری از یک کارگاه ساخت، اتصالات مورد نیاز خود را در داخل تولید می کند. همچنین بسیاری از قطعات جدید برای مصارف خاص مانند تعمیرات ولو نیز توسط این امکانات گسترده قابل ساخت هستند. گارانتی تمام و کمال محصولات این شرکت و همچنین قابلیت بالای اطمینان خدمات ارائه شده، مشتریان را نسبت به این موضوع مطمئن می کند که قطعات نصب شده توسط تکنیسین های ما برای مدت طولانی بدون افت کیفیت کار می کنند. مجموعه کامل ماشین آلات و تجهیزات ساخت در بخش کارگاه این شرکت متمرکز هستند.

    توضیحات بیشتر
  • عملیات لاین استاپ در مجتمع پتروشیمی فجر

    انجام موفقیت آمیز عملیات هات تپ و لاین استاپ در مجتمع پتروشیمی فجر

    توضیحات بیشتر
  • عملیات هات تپ پتروشیمی کرمانشاه

    عملیات هات تپ 12 اینچ روی خط لوله 20 اینچ مجتمع پتروشیمی کرمانشاه.

    توضیحات بیشتر
  • بیستمین نمایشگاه بین المللی نفت ، گاز ، پالایش ، پتروشیمی
  • بیستمین نمایشگاه بین المللی نفت ، گاز ، پالایش ، پتروشیمی
  • بیستمین نمایشگاه بین المللی نفت ، گاز ، پالایش ، پتروشیمی
23آذر

سرپرست معاونت مهندسی وزیر نفت: نقش حاکمیتی شرکت ملی نفت با تشکیل E&P تضعیف نمی شود

چهارشنبه 29 اردیبهشت 1395  |  1707 بازدید


  • به گزارش خبرنگار شانا، محمد رضا مقدم، بعدازظهر امروز (سه شنبه، ٢٨ اردیبهشت ماه) در نشستی با خبرنگاران درباره این که آیا تشکیل شرکتهای E&P سبب تضعیف نقش حاکمیتی شرکت ملی نفت ایران نمی شود، اظهار کرد: این گونه نیست، شرکت ملی نفت ایران حتی با تشکیل این شرکتها نقش کارفرمایی خود را حفظ می کند زیرا طرف قرارداد شرکتهای خارجی همچنان شرکت ملی نفت ایران هستند.

    وی تاکید کرد: در واقع شرکتهای E&P در چارچوب شرکت ملی نفت ایران کار می کنند، بنابراین نقصی از نظر نقش کارفرمایی شرکت ملی نفت وجود ندارد.

    سرپرست معاونت مهندسی وزارت نفت در پاسخ به این پرسش؛ از نظر حقوقی در مدل جدید قراردادهای نفتی شرکت ایرانی طرف قرارداد با وزارت نفت نیست بلکه طرفدارقرارداد با شرکتهای خارجی است که قرار است با آن مشارکت کند و همین شرکت خارجی امضا کننده قرارداد با طرف ایرانی است، در این شرکت وقتی شرکت ایرانی طرف قرارداد نیست و ریسک نمی پذیرد چگونه قرار است E&P (شرکت اکتشاف و تولید) شود؟ گفت: یک فرآیندی آغاز شده است و قرارنیست تمام مشکلات یک شبه حل شود، ضمن این که توانمندی مالی و فنی پیمانکاران ایرانی همین است و دلیل نمی شود مانع حضور این شرکتها شویم.

    مقدم با اشاره به این که براساس رایزنی که با برخی شرکتهای توانمند ایرانی انجام شده است، مشخص شد آنها آمادگی خوبی در این زمینه پیدا کرده اند، درباره این آمادگیها اظهار کرد: این شرکتها به مطالعه شرکتهای E&P پرداخته و فضا آن و چگونگی کسب و کار از طریق این شرکتها را مورد برسی قرار دادند تا با اطلاع وارد این فضا شوند.

    شرکتهای ایرانی هم وارد ریسک می شوند

    وی درباره مشکلات مالی پیمانکاران داخلی و با بیان این که در این عرصه قابل رقابت با شرکتهای خارجی نیستند، اظهار کرد: سرانجام در یک مقطعی باید شرکتهای ایرانی روی این موضوع کار کنند و نحوه افزایش منابع مالی خود را بررسی کردند.

    معاون پژوهش و فناوری وزیر نفت با تاکید بر این که در E&P باید مشارکت مالی میان شرکتهای ایرانی و خارجی شکل گیرد، تصریح کرد: ممکن است در مرحله اول مشارکت محدود باشد اما در همان مقدار هم باید شرکتهای ایرانی وارد ریسک و سود شوند و شانه به شانه شرکتهای خارجی کار کنند و باید دقت کرد این موضوع اتفاق بیفتد تا مشارکت واقعی انجام شود اگر چه درصد مشارکت در منابع مالی اندک باشد.

    سرپرست معاونت مهندسی وزارت نفت با بیان این که شرکتهای خارجی انتظار دارند طرف ایرانی که با آن مشارکت می کند روی منابع مالی که می آورند ریسک کنند و از سود آن نیزاستفاده کنند، اظهار کرد: بنابراین ممکن در مراحل اولیه با توان شرکتهای ایرانی این مشارکت از نظر حجم منابع مالی کوچک باشد که به همان نسبت هم سرعت انتقال فناوری کم می شود.

    به گفته مقدم، باید زمینه تشکیل شرکتهای E&P فراهم شود و در این مسیر با اجرای سیاستهای درست حرکت کرد و امید است دولت نیز سیاستهای حمایتی را اجرا کند.

    وی درباره این که آیا درصد منابع مالی شرکتهای ایرانی و خارجی مشخص است با بیان این که در شیوه نامه ای که به ما ابلاغ شده این بحث دو مرحله دارد، ادامه داد: وضع موجود یکی از این مراحل است که مشخص شود ظرفیت شرکتهای ایرانی برای بدل شدن به E&P چیست که در این زمینه کار زیادی انجام شده است و مرحله دوم، حرکت از وضع موجود به سمت E&P است که با مدل تعالی ارزیابی می کنیم.

    توانایی مالی شرکتهای داخلی آنقدر هم کم نیست

    معاون پژوهش و فناوری وزیر نفت درباره این که شرکتهای پیمانکار داخلی اعلام می کنند که در E&P توانایی رقابت با شرکتهای خارجی را ندارند آیا دولت برنامه ای برای حمایت از این شرکتها دارد، اظهار کرد: پاسخگویی در این زمینه مربوط به دولت است؛ اما آیا به واقع می شود منابع عمومی را در اختیار پیمانکار خصوصی قرارداد؟ آیا پیمانکار خصوصی با منابع عمومی ریسک کند؟ در واقع پرسشهای سختی است که از لحاظ قانونی مغایرتهای فراوانی دارد.

    به گفته وی، پاسخگویی درباره این که چگونه پیمانکاران داخلی می توانند از حمایتهای دولتی بهره مند شوند برعهده دولت است.

    مقدم دراین خصوص که شرکتهای داخلی از لحاظ توانایی مالی بسیار پایینتر از شرکتهای خارجی هستند و توان رقابت با آنها را ندارند هم با بیان این که این گونه نیست که توانمندی شرکتهای داخلی کم باشد، تصریح کرد: منابع مالی پیمانکاران خارجی هم به طور کامل برای خودشان نیست و آنها نیز از بانکها یا موسسه های دیگر با توجه به توانمندی شرکت آنها قرض می گیرند.

    سرپرست معاونت مهندسی وزارت نفت با بیان این که پیمانکاران داخلی نیز باید وارد این مسیر شوند و سرمایه گذاران را به سرمایه گذاری متقاعد کنند، افزود: وقتی سرمایه گذار احساس کنند سرمایه گذاریش با سود همراه خواهد بود بدون شک اقدام به آن می کنند، ضمن این که در کشور نقدینگی فراوان وجود دارد که می توان از آن استفاده کرد.

    معاون وزیر نفت درعین حال تاکید کرد: البته دولت نیز باید زمینه های لازم را فراهم کند.


ارسال دیدگاه

نام: *

آدرس ایمیل: *

متن پیام:



دیدگاه ها

گالری تصویر

هات تپ

هات تپ

کرواسی 4

کرواسی 4

کرواسی 11

کرواسی 11

کرواسی 10

کرواسی 10

گروه پیشگام صنعت ابزار

  • شرکت پیشگام صنعت ابزار

درباره ما

شرکت پیشگام صنعت ابزاریکی از مهم ترین تامین کنندگان تجهیزات نیروگاهی می باشد. که در صنایع نفت، گاز، پتروشیمی و فراساحلی فعال می باشد. انجام عملیات هات تپ (انشعاب گیری-خطوط سیالات ) از عمده فعالیت های این شرکت می باشد. از دیگر خدمات این شرکت می توان به ساخت مبدل های حرارتی و مخازن کاربردی در صنایع نفت، گاز، پتروشیمی اشاره کرد.

تنظیمات
رنگ ها
پس زمینه
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14